Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

KUPOVINA I PLAĆANJE ODABRANIH PROIZVODA U INTERNET TRGOVINI MOGUĆA JE NA SLEDEĆE NAČINE:

  • Gotovinom prilikom preuzimanja,
  • Plaćanje kreditnim karticama Mastercard®, Maestro®, Visa®,
  • Opštom uplatnicom / internet bankarstvom.
KUPOVINA I PLAĆANJE ODABRANIH PROIZVODA U NAŠOJ  TRGOVINI MOGUĆA JE NA SLEDEĆE NAČINE:
  • Gotovinom prilikom preuzimanja,
  • Plaćanje kreditnim karticama Mastercard, Maestro, Visa,
  • Do 24 rate sa Shoping karticom NLB banke,
  • Opštom uplatnicom / internet bankarstvom.

KREDITNA LINIJA PREKO ADDIKO BANKE

Galija company je u saradnji sa svojim partnerima Addiko banka kreirao posebnu kreditnu liniju za odgođeno plaćanje.

Za iznose 300,00 – 2 000,00 KM 3 – 12 rata

Za iznose 2000,00 – 50 000,00 KM 12 – 120 rata

Za ovaj način plaćanja potrebno je stalno zaposlenje uz ličnu kartu i novu riginal cips prijavu ne stariju od 30 dana.

U našoj trgovini će Vam napraviti predračun za žaljeni artikl, popuniti zahtjev za kredit.

Zahtjev za kredit možete popuniti I sami na sledećem linku:
https://webkredit.addiko-rs.ba/webkredit/bl/partner/galija/0

Odobravanje kredita u roku od 30 minuta.

SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prenosa.

Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa.

Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.


Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

USLOVI KUPOVINE

Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama. galijakupatila.com Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uslovima i pravilima.


Trgovac je Galija company d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je trgovcu te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, uključujući PDV.

Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u Korpu.

Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa. 

DOSTAVA

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (zaposlenom kompanije koja vrši dostavu). Trgovac se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavca kako bi se preduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Trgovac se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde trgovac se obvezuje poslati pošiljku u roku do 5 (pet) radnih dana.

Nakon što dostavljač (kompanija koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane trgovaca, trgovac više nije odgovoran za daljnji tok isporuke i eventualna kašnjenja, te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

REKLAMACIJE

Trgovac se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na galijakupatila.com Slika koja ilustruje proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

U slučaju tehničke neispravnosti, kupac je dužan reklamirati proizvod u roku od 4 (četiri) radna dana. Nakon što reklamira tehničku neispravan proizvod, kupac je dužan poštom uz dostavnicu, vratiti tehnički neispravan proizvod nakon čega će trgovac u roku od 5 (pet) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod ili otkloniti tehničku neispravnost, bez ikakve naknade.

Trgovac nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (preduzeće koja obavlja poslove dostave proizvoda).

OPŠTE

Galija company d.o.o
Branka Popovića 41K
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 (51) 491-151
Fax: +387 (51) 491-152
Email: galijakeramika@gmail.com

Izvod iz sudskog registra: 57-01-0207-11
PDV: 403346610001
JIB: 4403346610001

Galija company d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primijeniće se na korištenje galijakupatila.com stranice. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža galijakupatila.com internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našim stranicama. Galija company d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam Galija company d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Galija company d.o.o. ne može garantovati da će usluge na galijakupatila.com odgovarati Vašim potrebama. Galija company d.o.o. takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru na broj 051/491-151 ili na e-mail galijakeramika@gmail.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.